Om oss

Vår historie og visjon.

Optiker Arild Larsen, som også var urmaker, startet forretningen i 1972. De første årene var det en ren urmakerforretning, men sent på 70-tallet startet man med briller og solbriller i tillegg. Larsen døde i 1993 og butikken har siden år 2000 vært drevet av neste generasjon: Lars Kristian (sønn) og Marie Larsen, begge optikere med en brennende interesse for faget. 

Butikken har vært drevet på flere lokasjoner i Mandal, men siden 1990 har Marnaveien 22 vært adressen. Året etter ble butikken medlem av Interoptik-kjeden. Beslutningen om utmelding ble tatt i forbindelse med utvidelsen i 2014.

Full leverandørfrihet og full kontroll på kommunikasjonen med kundene, er blant de viktigste årsakene til valget om å stå på egne ben. Og vi ser at det verdsettes av våre kunder!

Det vi nå kan gjøre, og som passer helt med vår visjon, er å tilby briller som passer kunden fra et særegent utvalg som vi er stolte av. Sammen med stadig kursing av alle våre optikere, og det nyeste på markedet av utstyr til å foreta undersøkelser, mener vi at vi har det som skal til for å ivareta kundene våre på en profesjonell måte. 

Det er den følelsen vi ønsker at du som kunde skal gå ut av butikken med: En følelse av å ha blitt ivaretatt, fått kompetent oppfølging, og en brille som passer akkurat deg og ditt unike utseende! 

ANSATTE

Menneskene hos Larsen Optikk.

Alle ansatte hos Larsen optikk er optikere. Det sikrer at all kontakt med oss er med fagpersoner med de beste forutsetninger for å hjelpe deg med syn og synshjelpemidler.

Sølvi Olsen

Optiker Bsc. Spesialkompetanse innenfor feltene Tørre Øyne, Barn & Syn og Grønn Stær. Ansatt hos Larsen optikk siden 2011.

Marie Larsen

Optiker Msc. Mastergrad i klinisk optometri. Jobber i dag som butikksjef med ansvar for sortiment og kundekontakt. Spesiell interesse og kunnskap innen form og farge. Marie har all kontakt med leverandører i inn- og utland. Eier av Larsen optikk siden år 2000.

Lars Kristian Larsen

Optiker Bsc. Hovedansvar for drift og verksted. Jobber i tillegg med konseptutvikling og profil. Spesiell interesse og kunnskap rundt brilleglass. Eier av Larsen optikk siden år 2000.

Hanne Borø Sveen

Optiker Msc. Mastergrad i klinisk optometri, og spesialkompetanse innenfor feltene Tørre Øyne, Barn & Syn og Grønn Stær. Ansatt hos Larsen optikk siden 2006.

Addresse

Apotekerbrotet 9
4517 Mandal

Åpningstider

Man-fre: 0830-1600
Tors: 0830-1800

Lør: Åpent første lørdag i måneden fra 0900-1400.

E-post

post@larsenoptikk.no

Telefon

38 26 03 40