Hvem vi er

Behandlingsansvarlig er Larsen Optikk, (heretter omtalt som «vi») og her forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, det vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

Larsen Optikk
Adresse:Apotekerbrotet 9 4517 Mandal
Org. nr.: 935 529 751
Tlf: 38 26 03 40
Epost: post@larsenoptikk.no

Vår nettstedsadresse er: https://larsenoptikk.no


Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn 


Kontaktskjemaer

Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost, type time og ønsket tid. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post og informasjon om meldingen lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal ha meldingene tilgjengelig og behandle de når vi får tid. Vi sletter meldinger vi ikke har behov for å ta vare på.


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker vårt nettsted.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.


Facebook Pixel
Informasjonskapselen medfører at Facebook får info om ditt besøk på larsenoptikk.no og tilpasser annonser som vises til deg på Facebook og på Facebook sitt innholdsnettverk på Internett. I henhold til Facebook sin privacy policy samles det ikke inn, eller brukes informasjon, som kan brukes til å identifisere deg som individ. Du kan reservere deg mot målrettede Facebook-annonser her: Facebook cookies – Facebook Ad Preferences


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending. Dine innsendte opplysninger vil ikke bli offentliggjort noe sted, og kun tilgjengelig for aktører tilknyttet drift av våre tjenester. Vi lagrer ingen sensitive data i nettløsningen.

 

Sist oppdatert 21.11.2019